• Onze locatie

  De Heemhoeve is een unieke workshoplocatie voor unieke trainingen en workshops

 • Helemaal los van jouw standaard omgeving

  Op onze mooie en rustieke locatie maken wij jou helemaal los maken van jouw standaard werkomgeving.

 • Unieke Trainingslocatie

  De Heemhoeve is een unieke locatie waar unieke trainingen en Workshops worden gegeven. 

 • Trainingen op een Top locatie

  Een unieke workshoplocatie voor unieke trainingen en workshops

Onze locatie

De Heemhoeve is een unieke workshoplocatie, liggend aan het Twentekanaal onder de rook van het stadje Delden, midden in het landelijk gebied van kasteel Twickel. Op deze mooie en rustieke locatie willen we je gedurende onze workshops helemaal los maken van jouw standaard werkomgeving.

In en rond de pauzes van de workshop is er gelegenheid om een wandeling of een fietstochtje in de omgeving te maken over verkeersluwe paden en te genieten van de schitterende natuur rond onze locatie.

In al onze workshops zitten outdoor componenten, b.v. om iets te bouwen, om elkaar beter te leren kennen of om met paarden / pony's te gaan werken. Voor menigeen de ultiem uitdaging en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring!

Naast de workshops die we op onze werk- en woonlocatie geven, bieden we ook de mogelijkheid om een workshop te volgen op een buitenlandse locatie, mits de deelnemers bereid zijn om in het weekend af te reizen naar het buitenland.

Onze Trainingen

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

 • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
 • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
 • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer