Training voor leidinggevenden

Krijg op een unieke manier meer inzicht in jouw persoonlijk en leidinggevend handelen!

Managers zijn van groot belang voor het succes van de organisatie. Zij zijn bepalend voor de motivatie, creativiteit en sturing op de doelen van de organisatie.
Ongemotiveerde werknemers zorgen voor slechtere prestaties en het behalen van de doelen. 

Daarom is het super belangrijk dat jij als manager inzicht verkrijgt in jouw handelen. Deze workshop met paarden geeft inzicht in jouw eigen handelen en vaardigheden. Je verkrijgt direct feedback op jouw functioneren als manager. 

De paarden die wij gebruiken paarden bij deze workshop spiegelen jouw gedrag waardoor je direct ziet wat jouw manier van leiding geven voor invloed heeft. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen. Dus eigenlijk datgene wat bij de koffieautomaat besproken wordt zie je nu direct in de praktijk. 

Door middel van onze oefeningen met de paarden zal je ervaren hoe jouw aanpak uiteindelijk uitpakt. Door de directe reactie van het paard op jouw manier van handelen zul je de reflectie daarop onmiddelijk ervaren.

Tijdens deze workshop bieden wij, met onze paarden- jou handvaten aan om het beste uit jezelf en uit jouw werknemers te halen. Aan het einde van deze training weet je wat jouw kwaliteiten en leerpunten zijn als het gaat om leidinggeven. Je weet welke aanpassingen je kunt maken in jouw houding en gedrag om gemakkelijker, leuker en effectiever te kunnen leidinggeven. Én een prachtige ervaring waarmee je écht en direct verder kan!

Werkwijze?

Na een theoretische introductie worden de managementvaardigheden getraind met behulp van paarden. De eigen werksituatie is het uitgangspunt voor deze kleinschalige workshop. Het werken met dieren vergroot op doeltreffende wijze het inzicht in eigen houding en gedrag. We sluiten de workshop af met een terugkoppeling van de nieuwe inzichten in jouw eigen gedrag naar de actuele werksituatie. Een onvergetelijke aanpak dankzij de natuurlijke omgeving en de praktische handvatten.

Wat levert het op?

  • Je leert wat jouw management stijl is

  • Je leert jouw eigen kwaliteiten en valkuilen

  • Je leert hoe jouw werknemers tegen je aan kijken

  • Je leert hoe jij het beste uit je werknemers haalt

  • Je leert welke aanpak het beste bij jou en jouw collega’s hoort

  • Je leert hoe je taken en bevoegdheden kan delegeren

Voor wie?

Mennegement is een effectieve hands-on training voor iedereen die een aantal personen aanstuurt. Binnen deze doelgroep horen zowel beginnende als ervaren directeuren, bedrijfsleiders, leidinggevenden en managers. Tevens bieden wij deze workshop ook individueel aan voor mensen die zich op persoonlijk vlak willen ontwikkelen.

Prinses Margarita: ‘Paardentherapie is goed voor mensen met autisme’

Vragen? Meer informatie nodig?

Ook overtuigd van de kracht van directe feedback op jouw manier van leidinggeven? 
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer