Training leidinggevende Rijssen

Stap binnen in de wondere wereld van onze unieke training- en coaching locatie vlakbij Rijssen in het pittoreske Delden: De Heemhoeve. Hier draait alles om het aanleren van leiderschap. Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan trainingen, waarbij je leert hoe je het beste uit jezelf en anderen kunt halen.

Onze inspirerende trainingslocatie is gelegen in een oase van rust en natuur. Op deze prachtige locatie kunnen wij je uit de werksetting halen, zodat je optimaal kunt leren en groeien. Tijdens onze trainingen vinden veel van onze onderdelen plaats in de buitenlucht, zodat je kunt genieten van de mooie omgeving en de frisse lucht. Dit geeft een extra dimensie aan de training en zorgt ervoor dat je optimaal kunt leren en ontwikkelen.

Bij ons krijg je de unieke kans om jezelf en je team beter te leren kennen. Wie zegt dat alle trainingen hetzelfde zijn? Wie zegt dat een training saai moet zijn? Wij bieden je juist een unieke ervaring aan, waarin we gebruikmaken van outdoor componenten om je leiderschap te versterken. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan onze Trainingen met Paarden, waarbij je niet alleen een onvergetelijke ervaring beleeft, maar ook direct feedback krijgt op jouw leiderschapskwaliteiten.

Onze trainingen zijn niet alleen effectief, maar ook leuk en speels. Wij geloven dat leren en plezier hand in hand gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat onze trainingen uitdagend en interactief zijn, zodat je jezelf kunt uitdagen en nieuwe dingen kunt ontdekken.

Wil je graag een training volgen op jouw bedrijf of op een buitenlandse locatie? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij bieden een breed scala aan trainingen aan die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Kortom, bij De Heemhoeve ben je aan het juiste adres voor unieke trainingen en workshops waarin je op een speelse en uitdagende manier leert hoe je het beste uit jezelf en anderen kunt halen. Bekijk ons overzicht van trainingen en ontdek welke training het beste bij jou past!

Welke Trainingen en Workshops geven wij?

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

  • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
  • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
  • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer