• Trainingen Leidinggeven Oldenzaal

    Onze trainingen zijn alles behalve standaard, kijk snel naar de opties of neemt contact met ons op voor een training op maat. 

Training leidinggevende Oldenzaal

Vlakbij Oldenzaal Ligt de Heemhoeve. Een unieke locatie voor Trainingen voor Leidingevenden en Projectmanagement Trainingen. Maak kennis met onze unieke manier van training en coaching op deze inspirerende en schitterende trainingslocatie waar je echt even uit de werksetting kunt stappen. Veel van onze onderdelen vinden plaats in de prachtige natuur.

Onze trainingen zijn allesbehalve standaard. Bij ons vind je geen saaie whiteboards of powerpoint presentaties. In al onze workshops zit een outdoor component verwerkt, bijvoorbeeld om iets te bouwen of om elkaar beter te leren kennen. Zo werken wij vaak met paarden.

Trainingen met Paarden
Onze Trainingen met Paarden zijn een onvergetelijke ervaring en geven je direct feedback op JOUW leiderschap. Wil je meer weten? Bezoek dan onze pagina over Trainingen voor Leidinggevenden. Naast de workshops die we op onze eigen locatie geven, bieden we ook de mogelijkheid om een workshop te volgen op jouw bedrijf of een locatie in het buitenland. Hieronder vind je een overzicht van al onze trainingen.Welke Trainingen en Workshops geven wij?

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

  • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
  • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
  • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer