• Trainingen voor Leidinggevenden

  Mennegement cursus, leer leiding geven op een unieke manier

 • Trainingen voor Projectmanagers

  Voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

 • Persoonlijke Coaching

  Zit je even niet lekker in je vel op je werk?
  Mis je de uitdaging in je functie?
  Vraagt jouw functie meer dan je aankunt?
  Wil je het werkplezier verhogen?

 • Coaching on the job

  Loopt u vast in uw functie?
  Heeft u wel eens het gevoel dat u er niet uithaalt wat erin zit? 
  Bent u uw werk of werkplek ontgroeid en weet u niet hoe u de andere kant op kunt?
  Wilt u weten wat u inspireert en tot daden aanzet? Wat bij u past?

Training leidinggevende Enschede

Volg unieke Trainingen en Workshops die wel werken!
Wil jij nog meer uit jezelf of uit jouw personeel halen? Heb jij het idee dat het geven van leiding (nog) beter zou kunnen?
Lees dan vooral verder en ontdek waarom onze trainingen zo uniek zijn!

 

Unieke Locatie
Onze trainingen worden vlakbij Enschede gegeven op een unieke locatie, liggend aan het Twentekanaal onder de rook van het stadje Delden, midden in het landelijk gebied van kasteel Twickel ligt de Heemhoeve.

Op deze locatie denk je even niet aan jouw standaard werkomgeving. In en rond de pauzes van de workshop is er genoeg gelegenheid om even een lekkere wandeling of een fietstochtje in de omgeving te maken en te genieten van de schitterende natuur rond onze locatie.
Maar dat is niet het enige:

Unieke Trainingen
Niets saai zitten te staren naar een Whiteboard of een powerpoint presentatie die je in iedere cursus al heb gehad. Been There Done That!

Onze trainingen zijn uniek! Zo zitten in al onze workshops outdoor componenten, b.v. om iets te bouwen, om elkaar beter te leren kennen. Zo werken wij vaak met paarden / pony's.
Trainingen met Paarden? Inderdaad! Dit is voor menigeen de ultiem uitdaging en tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring! Een Paard geeft direct Feedback op jouw manier van leidinggeven. Leer er meer over op de pagina: Trainingen voor Leidinggevenden

Naast de workshops die we op onze werk- en woonlocatie geven, bieden we ook de mogelijkheid om een workshop te volgen op een buitenlandse locatie.
Hieronder een overzicht van al onze trainingen

Welke Trainingen en Workshops geven wij?

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

 • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
 • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
 • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer