Training leidinggevende Delden

Training leidinggevende.

Maak kennis met onze unieke training en coaching locatie in Delden: De Heemhoeve. 

Bij ons kun je terecht voor trainingen waarbij je leert leiding te geven. Op onze inspirerende en mooie trainingslocatie ga je echt even uit de werksetting dit doen wij door veel van onze onderdelen plaats te laten  vinden in de prachtige natuur. 

Unieke Trainingen
Wie zegt dat alle trainingen allemaal hetzelfde zijn? Wie zegt dat een training saai zitten te staren naar een Whiteboard of een powerpoint presentatie inhoud?

Onze trainingen zijn uniek! Zo zitten in al onze workshops outdoor componenten, b.v. om iets te bouwen, om elkaar beter te leren kennen. Zo werken wij vaak met paarden / pony's.

Bijvoorbeeld onze Trainingen met Paarden deze zijn niet alleen een overgetelijke ervaring maar geeft je ook direct feedback op JOUW leiderschap. Leer er meer over op de pagina: Trainingen voor Leidinggevenden

Naast de workshops die we op onze werk- en woonlocatie geven, bieden we ook de mogelijkheid om een workshop te volgen op jouw bedrijf of een buitenlandse locatie.
Hieronder een overzicht van al onze trainingen

Welke Trainingen en Workshops geven wij?

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

  • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
  • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
  • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer