Training leidinggevende Borne

Volg een unieke en effectieve Training die wel werkt

Wil jij jezelf of je personeel naar een hoger niveau tillen en meer uit jezelf halen? Of ben je misschien niet helemaal tevreden met jouw leiderschapskwaliteiten en wil je deze verbeteren? De Heemhoeve helpt jou hiermee!

Wij bieden op onze locatie vlakbij Borne unieke en effectieve trainingen die wél werken en waar je ook nog eens plezier aan beleeft.

Je volgt deze Trainingen bij de Heemhoeve, gelegen aan het Twentekanaal en omringd door de groene landerijen van kasteel Twickel. Weg van de dagelijkse sleur en in een inspirerende omgeving waar je tot rust kunt komen.

Onze trainingen zijn niet alleen uniek, maar ook nog eens superleuk! Niet de hele dag saaie powerpoints of whiteboards bij ons. In onze workshops hebben we namelijk ook buitenactiviteiten, zoals samen iets bouwen of het werken met paarden. Zo krijg je op een unieke manier direct feedback op jouw leiderschap.

En als je denkt dat onze trainingen alleen op onze locatie te volgen zijn, dan heb je het mis! We bieden namelijk ook de mogelijkheid om op jouw bedrijf of op een buitenlandse locatie workshops te organiseren.

Benieuwd naar onze trainingen? Hieronder vind je een overzicht. Let's go!

Welke Trainingen en Workshops geven wij?

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

  • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
  • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
  • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer