Training leidinggevende Almelo

Op zoek naar een training waarbij jullie niet van 9 tot 5 naar een whiteboard zitten te staren?

Trainingen Leidinggeven Almelo
Op onze unieke trainings- en coachingslocatie, gelegen vlakbij Almelo in het pittoreske Delden draait alles om het ontwikkelen van leiderschap. We bieden een unieke training aan waarbij je leert hoe je het beste uit jezelf en anderen kunt halen.

Onze inspirerende trainingslocatie is een oase van rust en natuur. Hier kunnen we je uit de werksetting halen, zodat je optimaal kunt leren en groeien. Door de natuurlijke omgeving krijg je een extra dimensie aan de training en kun je optimaal leren en ontwikkelen. Bij ons draait het niet alleen om leren, maar ook om plezier hebben.

Onze trainingen zijn uniek en anders dan alle andere. Wie zegt dat trainingen saai moeten zijn? Wij bieden juist een unieke ervaring aan, waarin we gebruik maken van outdoor componenten om je leiderschap te versterken. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan onze Trainingen met Paarden, waarbij je niet alleen een onvergetelijke ervaring beleeft, maar ook direct feedback krijgt op jouw leiderschapskwaliteiten.

Onze trainingen zijn niet alleen effectief, maar ook speels. We geloven dat leren en plezier hand in hand gaan. Daarom zorgen wij ervoor dat onze trainingen uitdagend en interactief zijn, zodat je jezelf kunt uitdagen en nieuwe dingen kunt ontdekken. Bij ons krijg je de unieke kans om jezelf en je team beter te leren kennen.

Daarnaast is het ook mogelijk om de training op jouw eigen bedrijfslocatie of op een locatie in het buitenland te volgen.

Kortom, bij De Heemhoeve ben je aan het juiste adres voor unieke, uitdagende en speelse trainingen en workshops waarin je leert hoe je het beste uit jezelf en anderen kunt halen. Ontdek ons uitgebreide overzicht van trainingen en workshops en kies de training die het beste bij jou past. Wij verwelkomen je graag bij De Heemhoeve!

Welke Trainingen en Workshops geven wij?

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

  • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
  • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
  • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer