• Projectmanagement Trainingen in Delden

    Heb jij regelmatig het gevoel dat je achteraf gezien een project beter en/of anders had kunnen of willen aanpakken?

Projectmanagement training Delden

Ben je vaak achteraf niet tevreden met hoe je een project hebt aangepakt? Ben je altijd bezig met achter de feiten aanlopen en kun je het niet altijd eens worden met je opdrachtgever? Dan is onze projectmanagement training "Bouwen is meer dan een kunstje" wellicht iets voor jou. In deze meerdaagse workshop worden de basisprincipes van projectmatig werken behandeld.

Waar:

Deze training wordt gegeven in het pittoreske Delden: De Heemhoeve.  Onze inspirerende trainingslocatie is gelegen in een oase van rust en natuur. Op deze prachtige locatie kunnen wij je uit de werksetting halen, zodat je optimaal kunt leren en groeien. Tijdens onze trainingen vinden veel van onze onderdelen plaats in de buitenlucht, zodat je kunt genieten van de mooie omgeving en de frisse lucht. Dit geeft een extra dimensie aan de training en zorgt ervoor dat je optimaal kunt leren en ontwikkelen.

Hoe werkt het?

Voordat we beginnen met de workshop, vindt er een intake plaats waarin we elkaar leren kennen en jouw leerdoelen en aandachtspunten kunnen formuleren. De workshop begint met een theoretische inleiding in projectmanagement, gevolgd door enkele technieken binnen het vakgebied. Vervolgens worden de vaardigheden besproken, zoals het omgaan met de rollen en belangen van verschillende stakeholders rond het project. Daarna ga je met deze bagage zelf aan de slag en bouw je samen met de andere deelnemers in een beperkte tijd een concreet object, waarbij iedereen zijn eigen rol krijgt. Regelmatig wordt het bouwproces stilgelegd en worden de technische voortgang en de groepsprocessen geëvalueerd. De projectrollen worden gewisseld, zodat je meer inzicht krijgt in je eigen gedrag en de rollen die bij jouw persoonlijkheid passen. Je leert ook hoe je obstakels in een project kunt ombuigen en "beren op de weg" tijdig kunt "afschieten".

Wat leer je?

Na deze training kun je projectdoelstellingen helder definiëren, weet je hoe je kunt werken met verschillende projectfasen, beheers je processen en herken je risico's. Ook krijg je meer inzicht in de specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers.

Voor wie is deze training? Deze training is geschikt voor iedereen die de principes van projectmanagement wil leren kennen en eigen wil maken, zoals projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers en projectondersteuners.

Welke Trainingen en Workshops geven wij?

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

  • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
  • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
  • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer