Hoe leidinggevende capaciteiten verbeteren

Leidinggeven is een belangrijke vaardigheid die niet altijd even makkelijk is om onder de knie te krijgen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je leiderschapskwaliteiten te verbeteren en één daarvan is door middel van een training met paarden.

Ja, je leest het goed! Paarden zijn de perfecte trainingspartners om je leidinggevende capaciteiten naar een hoger niveau te tillen. Waarom? Omdat paarden experts zijn in het lezen van non-verbale communicatie. Ze zijn ontzettend sensitief voor lichaamstaal, houding en energie, en reageren daar direct op.

Tijdens een training met paarden leer je om bewust te zijn van je eigen lichaamstaal en houding en hoe je deze kunt gebruiken om effectiever te communiceren. Je zult merken dat de paarden reageren op subtiele veranderingen in je lichaamstaal en houding, waardoor je direct feedback krijgt op je leiderschapsstijl.

Bovendien zijn paarden kuddedieren die sterk afhankelijk zijn van hun leider. Als je een paard goed kunt leiden, zul je merken dat het paard bereid is om je te volgen en te vertrouwen. Dit is een belangrijke eigenschap van een goede leider en kan ook worden toegepast in het leiden van een team.

Een training met paarden is niet alleen leerzaam, maar ook een bijzondere en leuke ervaring. Je zult versteld staan van de kracht van deze majestueuze dieren en hoeveel je kunt leren van hun reacties.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een training met paarden en ontdek hoe je jouw leidinggevende capaciteiten kunt verbeteren!

Welke Trainingen en Workshops geven wij?

Trainingen Leidinggeven

Wil jij op een unieke manier leren wat voor invloed jouw leiding heeft op je team? Wil je inzicht krijgen hoe je handelt in bepaalde situaties? Dan is dit de training voor jou. Wij gebruiken paarden bij deze workshop omdat paarden gedrag spiegelen. Je ziet als deelnemer exact wat je uitstraalt en overbrengt in je omgeving qua houding, communicatie en gedrag; het paard geeft heel direct en eerlijk feedback zonder oordeel of bijbedoelingen.

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Projectmanagement trainingen

Deze unieke training ‘Bouwen is meer dan een kunstje’ is voor een ieder die zich de principes van het projectmanagement eigen wil maken; projectleiders in hun eerste projecten, projectmedewerkers, projectondersteuners.

  • Je leert om projectdoelstellingen helder te definiëren
  • Je leert processen te beheersen en risico’s te herkennen
  • Je verkrijgt meer inzicht in specifieke rollen en belangen van de diverse projectspelers

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer