• Coaching on the job

  Beter functioneren, beter begrepen worden?

 • Coaching on the job

  Loopt u vast in uw functie?
  Heeft u wel eens het gevoel dat u er niet uithaalt wat erin zit? 
  Bent u uw werk of werkplek ontgroeid en weet u niet hoe u de andere kant op kunt?
  Wilt u weten wat u inspireert en tot daden aanzet? Wat bij u past?

Coaching on the job

 • Wilt u in vertrouwen sparren met een professional die aandacht voor u heeft wanneer u dat nodig heeft en u ook verder helpt in uw functie, kennis en vaardigheden?

 • Heeft u wel eens het gevoel dat u er niet uithaalt wat erin zit? Dat veranderingen bedreigend overkomen en dat u dat graag wilt ombuigen?

 • Bent u uw werk of werkplek ontgroeid en weet u niet hoe u de andere kant op kunt?

 • Wilt u weten wat u inspireert en tot daden aanzet? Wat bij u past?

Coaching is een begeleidingstraject waarin een persoon door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Daarnaast speelt coaching een steeds grotere rol in werksituaties. Het is een wijze om talenten en vaardigheden aan te boren en te ontwikkelen. Ieder mens heeft eigen unieke kwaliteiten. Wij coachen vanuit onze overtuiging dat mensen het beste functioneren als ze hun kwaliteiten optimaal weten te benutten en nieuwe vaardigheden weten eigen te maken.

Reflectie

Het is zinvol om onder verschillende omstandigheden inzicht te krijgen in het eigen functioneren, inzicht in drijfveren, kwaliteiten en motivaties van keuzes. Centraal staat hierin de reflectie op het eigen handelen, om van daaruit oude patronen los te laten en nieuw gedrag aan te leren. Dit levert veel nieuwe inspiratie op, nieuwe perspectieven, nieuwe energie, enthousiasme en een hogere effectiviteit. Voorafgaan aan elk coachingstraject vindt een diepgaand oriënterend gesprek plaats. In dit één-op-één-gesprek inventariseren we uw specifieke leerdoelen, stellen we een passend traject op en gaan we na of er voldoende basis is om vertrouwen op te bouwen.

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer