• Persoonlijke Coaching

  Zit je even niet lekker in je vel op je werk?
  Mis je de uitdaging in je functie?
  Vraagt jouw functie meer dan je aankunt?
  Wil je het werkplezier verhogen?

 • Coaching on the job

  Loopt u vast in uw functie?
  Heeft u wel eens het gevoel dat u er niet uithaalt wat erin zit? 
  Bent u uw werk of werkplek ontgroeid en weet u niet hoe u de andere kant op kunt?
  Wilt u weten wat u inspireert en tot daden aanzet? Wat bij u past?

Coaching

 • Wil jij in vertrouwen klankborden met een professional die jou begrijpt en die jou de aandacht geeft die je op sommige momenten nodig heeft?

 • Heb je wel eens het gevoel dat je er niet uithaalt wat erin zit? Dat veranderingen bedreigend overkomen en dat je dat graag wilt ombuigen?

 • Ben jij werk of werkplek ontgroeid en weet je niet hoe je de andere kant op kunt?

 • Wil jij weten wat je inspireert en tot daden aanzet? Wat bij jou past?

Coaching is een begeleidingstraject waarin je door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Coaching speelt een steeds grotere rol in werksituaties. Het is een wijze om talenten aan te boren en te ontwikkelen. Ieder mens heeft eigen unieke kwaliteiten. Wij coachen vanuit onze overtuiging dat mensen het beste functioneren als ze aan deze kwaliteiten optimaal sturing kunnen bieden.

Reflectie

Onder verschillende omstandigheden kan het zinvol zijn inzicht te krijgen in het eigen functioneren. Inzicht in drijfveren, kwaliteiten en motivaties voor keuzes. Centraal staat hierin de reflectie op het eigen handelen, om van daaruit oude patronen los te laten en nieuw gedrag aan te leren. Dit levert veel nieuwe inspiratie op, nieuwe perspectieven, nieuwe energie, enthousiasme en een hogere effectiviteit. Voorafgaan aan elk coachingstraject vindt een diepgaand oriënterend gesprek plaats. In dit één-op-één-gesprek inventaris en we uw specifieke leerbehoefte, stellen we een passend traject op en gaan we na of er voldoende basis is om vertrouwen op te bouwen.

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren of wil weten of hij/zij op de juiste weg zit.

Onze Coaching opties

Coaching on the job

De Heemhoeve biedt een begeleidingstraject aan waarin jij door een coach wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen.

Deze training is voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden

Persoonlijke Coaching

Zit je ‘even’ niet lekker in je vel op je werk? Ben je in een nieuwe functie gekomen en mis je (nog) de uitdaging in deze functie? Vraagt jouw functie meer van je dan je kunt leveren?

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil functioneren, beter begrepen wil worden, tijdelijke ondersteuning in kennis en/of vaardigheden wil of gewoon weer ‘op de rit’ gezet te willen worden.

Ja, ik heb interesse

Geïnteresseerd, of heb je vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer