"Groeien door te leren. Leren door te trainen. Trainen door te reflecteren."

“De Heemhoeve”
Postbus 95
7490 PX Ambt Delden
tel. 074 - 2569612
E-mail info@heemhoeve.nl

Coaching

200367651-001
  • Wilt u in vertrouwen klankborden met een professional die u begrijpt en die u de aandacht geeft die u op sommige momenten nodig heeft? 
  • Heeft u wel eens het gevoel dat u er niet uithaalt wat erin zit? Dat veranderingen bedreigend overkomen en dat u dat graag wilt ombuigen?
  • Bent u uw werk of werkplek ontgroeit en weet u niet hoe u de andere juiste kant op kunt?
  • Wilt u weten wat u inspireert en tot daden aanzet?

Laten we dan eens om tafel gaan!

Coaching is een begeleidingstraject waarin een persoon wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of een specifieke taak te volbrengen. Coaching speelt een steeds grotere rol in werksituaties. Het is een wijze om talenten aan te boren en te ontwikkelen. Ieder mens is uniek in het gebruik van zijn kwaliteiten. Wij coachen vanuit onze overtuiging dat mensen het beste functioneren als ze optimaal sturing kunnen geven aan deze kwaliteiten.

Onder verschillende omstandigheden kan het van belang zijn inzicht te krijgen in het eigen functioneren. Inzicht in drijfveren, kwaliteiten en motivatie voor keuzes. Centraal hierin staat de reflectie op het eigen handelen. Om van daaruit oude patronen los te laten en nieuw gedrag aan te leren. Dit levert veel nieuwe inspiratie op, nieuwe perspectieven, nieuwe energie, enthousiasme en een hogere effectiviteit.

Doelgroep:
Iedereen die beter wil functioneren of wil weten of hij/zij op de juiste weg zit.